Van Zeventer & Keenenburg


"Na jarenlang met veel plezier te hebben gekookt voor familie en vrienden, ben ik in 2000 begonnen met koken in dienst van verschillende bedrijven. In 2002 ben ik zelf catering opdrachten voor particulieren gaan uitvoeren. Gerechten en hapjes die ambachtelijk bereid worden en meegaan met de tijd. Eind 2009 is de verkoop van delicatessen erbij gekomen. Sinds maart 2012 zijn wij gevestigd in de Emmastraat."


Cateringen zijn maatwerk en worden samengesteld naar de wensen van de klant. U kunt hierbij denken aan een picknick, afternoon tea, zakenlunch, bedrijfsfeest, workshops, buffetten, hapjes en diners. Dit alles met of zonder personeel, aankleding of een drankarrangement.


Lunch / catering

 

* Belegd boerenbrood(dubbel)       4,50
 
Belegde ½
boerenbroodsnee         
  1,75
 
* Quiche punt             €2,50
 
  Miniquiche                     1,75
  Keuze uit de volgende soorten:
  – zalm/dille
  – geitenkaas/zongedroogde tomaat
  – bospaddenstoel/truffel
  – kip/artisjok
  – courgette
  – bacon/ui
 
* Soep per liter                     10,00
 
  Keuze uit de volgende soorten:
  – Italiaanse tomatensoep
  – Pompoensoep – in het seizoen
  – cougettesoep
  – minestronesoep
 
* Salade per persoon                 5,50/€ 7,50
 
  Keuze uit de volgende soorten:
  – pastasalade met tonijn
  – pastasalade met gerookte kip/paprika
  – pastasalade met courgette/citroen
  – pastasalade met mozzarella/tomaat
  – couscoussalade aubergine/courgette
  – aardappelsalade chorizo/citroendressing
  – ‘groene salade’ met geitenkaas/avocado
 
* Warm pastagerecht;diverse
soorten ravioli
                                    9,50 p.p.
 
De lunch onderdelen zijn in overleg uit te breiden met een broodmand,vleeswarenschotel, kaasplank of  een keuze uit de andere lijsten.