Van Zeventer & Keenenburg


"Na jarenlang met veel plezier te hebben gekookt voor familie en vrienden, ben ik in 2000 begonnen met koken in dienst van verschillende bedrijven. In 2002 ben ik zelf catering opdrachten voor particulieren gaan uitvoeren. Gerechten en hapjes die ambachtelijk bereid worden en meegaan met de tijd. Eind 2009 is de verkoop van delicatessen erbij gekomen. Sinds maart 2012 zijn wij gevestigd in de Emmastraat."


Cateringen zijn maatwerk en worden samengesteld naar de wensen van de klant. U kunt hierbij denken aan een picknick, afternoon tea, zakenlunch, bedrijfsfeest, workshops, buffetten, hapjes en diners. Dit alles met of zonder personeel, aankleding of een drankarrangement.


Maaltijden

  
  Een maaltijdbuffet bestaat uit de volgende onderdelen, waaruit een keuze gemaakt kan worden:
 * Hapje vooraf :keuze uit hapjes lijst
 * Rozemarijnbrood met tapenade.
 * Soep:
   Italiaanse tomatensoep
   Minestronesoep
   Courgettesoep
   Vichysoisse (aardappel/preisoep)
   Pompoensoep ( in het seizoen)
 
     * Salade’s:
   Couscoussalade
   Pastasalade:   tonijn
   Mozarella/tomaat
   Gerookte kip/paprika
   Ravioli warm met diverse vullingen bijv. ricotta/spinazie
   Geroosterde groenten (o.a.aubergine,courgette)          
 
* Hartige taart:
   Chorizo/gegrilde paprika
   Paddenstoel/truffel
   Zalm/dille
   Geitenkaas/zongedroogde tomaat
 
* Vlees/Kip gerecht:
   Saltimbocca van kip
   Kip in ’t jasje
   Buikspek met 4 kruiden
   Blinde vink van lamsgehakt
   Polpettine ai vino rosso (Italiaanse gehaktballetjes)
   Spaanse kip gekruid met saffraan en knoflook
 
Prijs vanaf 10
personen,
22,50 pp.
 
Italiaans buffet:
 
 Antipasti
Soep
2 Soorten pastagerechten
Gegrilde groenten
Salade mesclun of caprese
2 Soorten vleesgerechten
 
€ 22,50 Eventueel
aangevuld met een Italiaanse kaasplank € 5,50 p.p. Of dessert € 5,50 p.p.
 
 
 Arabisch buffet:
 
Lamstajine
Groentetajine
Kip/pompoentajine
Couscous met groenten
Fatoushsalade (groene salade met gehakte komkommer radijs enz. kruiden
Merquezworsten of aubergine met yoghurtsaus en granaatappel
Turks en Libanees brood en pide met houmous van met garnering van
Labneh met verse kruiden
 
€ 27,50  Eventueel aangevuld met dessert vanaf € 5,50
 
 Ovenschotels:
 
 Lasagne gerechten:  
€ 9,00  p.p.
 
Bolognese 
Aubergine/tomaat/kaas
Bospaddenstoel met kaas en room
Pompoen/ricotta
Parmigiana met aubergine
en mozarella in tomatensaus
 
Franse scharrelkip voor 2 à 3 personen uit de oven met knoflook/citroen/rozemarijn met aardappeltjes vanaf  € 32,00
 
Stoofschotels: €  9,00 p.p.
 
 Italiaanse runderstoofschotel
Kalfsstoof op ‘Ossobucowijze’
Boeuf bourguignon
Geconfijte eendenbout
 
* Extra onderdelen: risotto, polenta zacht of gegrild, linzen met pancetta rozemarijnaardappels uit de oven.
Per 10
personen
17,50